Van stress naar ontspanning

E-cursus ‘van stress naar ontspanning’

Wil jij ook graag minder stress ervaren en meer ontspanning? Dan is de E-cursus van stress naar ontspanning echt iets voor jou! Deze cursus waarbij je van stress naar ontspanning gaat is geheel zelfstandig thuis te volgen op elk gewenst tijdstip. Jij bepaald waar en wanneer je bezig bent en je hoef er het huis niet voor uit.

Tijdens de cursus kijken we o.a. naar je dagplanning, de manier waarop je met dingen omgaat, je leert relativeren en ontspanning op te zoeken. Je krijgt meer inzicht in stress en ontspanning door gelezen informatie toe te passen in je dagelijks leven via praktische oefeningen. De cursus is verspreid over 10 dagen waarbij je elke dag een nieuwe stap zet in de positieve richting. De cursus wijst zich vanzelf en is ontwikkeld door ervaringsdeskundigen en weg met je stress lifecoach Lennart ten Hove .

Wat is stress?

Zit jij even niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat je niet lekker meer kan ontspannen? Maak je je veel zorgen? Waarschijnlijk heb je dan last van stress. Stress is in feite psychische spanning en druk. Ons lichaam is daar erg gevoelig voor en reageert direct op stress door bijvoorbeeld spierstijfheid, moeheid, hoofdpijn, misselijkheid enz. Stress kan het begin zijn van burn-out of overspannenheid. Laat het dus niet te lang sudderen maar doe er iets aan!

Wat is ontspanning?

Ontspanning is het tegenovergestelde van stress. Ontspannen mensen zitten beter in hun vel, maken betere beslissingen, denken helder en voelen zich over het algemeen gelukkig. Iets wat jij waarschijnlijk ook graag meer wilt ervaren! Bestel dan nu deze voordelige E-cursus en zorg ervoor dat stress je niet langer in de weg zit.

 

 Start direct